Over ons

Wilt u informatie over producten of diensten kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

 

Tel.           +31 (0) 497 745 583    

(ook Whatsapp) 

E-mail      Info@delogodrukker.nl

K.v.K.       67594239     

(Wij zijn een dochter bedrijf van NG Trading) 

 

Adres (Let op! dit is geen bezoek adres. U kunt alleen langskomen op afspraak) 

Kempstraat 19

5525 BC Duizel (Nabij Eindhoven)

 

De logo drukker is een snel groeiend bedrijf in de Druk, Borduur en Reclame industrie. Wij werken met een zeer gedreven team aan al uw vragen en (gepersonaliseerde) bestellingen. Door onze passie voor het ondernemen zijn wij altijd opzoek naar het beste resultaat om zo u als afnemer maximaal tevreden te stellen. Wij streven naar een goede communicatie en snelle levering van uw order.

 

Wij beschikken over een ruim assortiment van meer dan 10.000 artikelen! Helaas kunnen wij niet alles op de site zetten.  Heeft u vragen over specifieke producten, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden er is NIKS wat wij niet voor u kunnen leveren! 

 

U kunt bij ons ook terecht voor het ontwerpen en produceren van een op maat gemaakte kleding lijn voor bijvoorbeeld bedrijfs- of sport kleding.  In overleg samen met u word er zo een kledingstuk naar wens ontworpen. Voor meer info wil ik u verwijzen naar de pagina "Custom made" 

 

De logo drukker is momenteel gevestigd in Hoogeloon en verwerken uw order vanuit een bedrijfspand aan huis. Hierdoor is het helaas niet mogelijk ons te bezoeken. Wel kunt u uw orders ophalen op afspraak. 

 

Mocht u interesse hebben in het bestellen van meerdere kleding stukken, komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.  (Regio Noord-Brabant)